pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

15.12.2016 - 14:23, Güncelleme: 15.12.2016 - 14:23
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

KIRIKKALE (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu'yu ziyaret etti.Yılmaz,...

KIRIKKALE (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu'yu ziyaret etti.Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul Beşiktaş'ta 37 polis ile 7 sivilin şehit olduğu terör saldırısından dolayı baş sağlığı dileklerini iletti.İki ayrı noktada haince yapılan bombalı saldırıyı nefretle kınadığını belirten Yılmaz, duygularını şöyle dile getirdi:"Saldırı sonucu şehit olan emniyet mensupları ve vatandaşlarımız için başsağlığı, aileleri için sabır ve yaralı vatandaşlarımız için acil şifa diliyorum. Teröristlerin ve yandaşlarının hain emellerine ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen tüm alçakça oyunlara karşın birlik ve beraberlik içinde, yılmadan ve yorulmadan mücadele edileceğiz. Haince yapılan bombalı saldırıyı nefretle kınıyorum. Yapılan bu alçakça saldırıda şehit olan emniyet mensuplarımıza ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Milletimizin bu hain terör örgütü ve alçak destekçilerinin planlarını, hesaplarını boşa çıkaracağına hiç şüphemiz yoktur. Bu hain alçaklar döktükleri kanda kendileri boğulacaklardır inşallah."İl Emniyet Müdürü Çorumlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
KIRIKKALE (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu'yu ziyaret etti.Yılmaz,...

KIRIKKALE (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu'yu ziyaret etti.

Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul Beşiktaş'ta 37 polis ile 7 sivilin şehit olduğu terör saldırısından dolayı baş sağlığı dileklerini iletti.

İki ayrı noktada haince yapılan bombalı saldırıyı nefretle kınadığını belirten Yılmaz, duygularını şöyle dile getirdi:

"Saldırı sonucu şehit olan emniyet mensupları ve vatandaşlarımız için başsağlığı, aileleri için sabır ve yaralı vatandaşlarımız için acil şifa diliyorum. Teröristlerin ve yandaşlarının hain emellerine ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen tüm alçakça oyunlara karşın birlik ve beraberlik içinde, yılmadan ve yorulmadan mücadele edileceğiz. Haince yapılan bombalı saldırıyı nefretle kınıyorum. Yapılan bu alçakça saldırıda şehit olan emniyet mensuplarımıza ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Milletimizin bu hain terör örgütü ve alçak destekçilerinin planlarını, hesaplarını boşa çıkaracağına hiç şüphemiz yoktur. Bu hain alçaklar döktükleri kanda kendileri boğulacaklardır inşallah."

İl Emniyet Müdürü Çorumlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.