pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan Belediyesinin Çalışmaları

15.12.2016 - 13:43, Güncelleme: 15.12.2016 - 13:43
 

Kocasinan Belediyesinin Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi'nde yürüyüş yolu, otopark ve asfalt serimi yaptı.Belediyededen yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi'nde yürüyüş yolu, otopark ve asfalt serimi yaptı.Belediyededen yapılan yazılı açıklamaya göre, Serçeönü Mahallesine, 7 bin 600 metrekare yürüyüş yolu, 4 bin 750 metrekare alanda 500 araçlık otopark ve 3 bin 400 ton asfalt serimi yapıldı.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeyi daha da güzelleştirerek "Yeni Kocasinan"ı oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Yaptıkları hizmetler neticesinde ilçenin daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuştuğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar şöyle devam etti:"Bu kapsamda Serçeönü Mahallemizde de cadde ve sokaklar yenilendi. Kaldırımlar estetik ve dayanıklı bazalt taşı ile yepyeni bir görünüme kavuştu. Ayrıca esnaflarımız ve mahalle sakinlerimizin araçları için de yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıldı. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağladık. Hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun. Yenileme çalışmalarımız hava şartları elverdiğince aralıksız devam edecek. Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Kocasinan sunmaktır."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi'nde yürüyüş yolu, otopark ve asfalt serimi yaptı.Belediyededen yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi'nde yürüyüş yolu, otopark ve asfalt serimi yaptı.

Belediyededen yapılan yazılı açıklamaya göre, Serçeönü Mahallesine, 7 bin 600 metrekare yürüyüş yolu, 4 bin 750 metrekare alanda 500 araçlık otopark ve 3 bin 400 ton asfalt serimi yapıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeyi daha da güzelleştirerek "Yeni Kocasinan"ı oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Yaptıkları hizmetler neticesinde ilçenin daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuştuğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar şöyle devam etti:

"Bu kapsamda Serçeönü Mahallemizde de cadde ve sokaklar yenilendi. Kaldırımlar estetik ve dayanıklı bazalt taşı ile yepyeni bir görünüme kavuştu. Ayrıca esnaflarımız ve mahalle sakinlerimizin araçları için de yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıldı.

Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağladık. Hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun. Yenileme çalışmalarımız hava şartları elverdiğince aralıksız devam edecek. Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Kocasinan sunmaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.