pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Okul Müdürleri Toplantısı

15.12.2016 - 13:33, Güncelleme: 15.12.2016 - 13:33
 

Karaman'da Okul Müdürleri Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okul müdürleri toplantısı düzenlendi. Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Karaman...

KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okul müdürleri toplantısı düzenlendi. Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, çocukların mutlu, iyimser ve buna bağlı olarak üretken nesiller yetiştirmek için sosyal hayatta daha etkin olması gerektiğini söyledi.Öğrencilerin fazla ödevlerle boğulduğunu aktaran Sultanoğlu, öğretmenden öğretmene farklı olan uygulamaların velileri rahatsız ettiğini ve ödev vermeyen öğretmenin işini sanki eksik yapıyormuş algısı oluştuğunu belirtti. Geç saatlere kadar sadece öğrencinin değil anne babaların da ödev yaptığına değinen Sultanoğlu, çocuğun anne babasıyla kaliteli vakit geçirmesinin, hayal ve düşüncelerini oyunlar oynayarak ailesiyle paylaşmasının daha önemli olduğunu ifade etti.Toplantı, okul müdürlerinin istek ve önerilerini dile getirmesiyle devam etti.
KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okul müdürleri toplantısı düzenlendi. Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Karaman...

KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okul müdürleri toplantısı düzenlendi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, çocukların mutlu, iyimser ve buna bağlı olarak üretken nesiller yetiştirmek için sosyal hayatta daha etkin olması gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin fazla ödevlerle boğulduğunu aktaran Sultanoğlu, öğretmenden öğretmene farklı olan uygulamaların velileri rahatsız ettiğini ve ödev vermeyen öğretmenin işini sanki eksik yapıyormuş algısı oluştuğunu belirtti.

Geç saatlere kadar sadece öğrencinin değil anne babaların da ödev yaptığına değinen Sultanoğlu, çocuğun anne babasıyla kaliteli vakit geçirmesinin, hayal ve düşüncelerini oyunlar oynayarak ailesiyle paylaşmasının daha önemli olduğunu ifade etti.

Toplantı, okul müdürlerinin istek ve önerilerini dile getirmesiyle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.