pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir Kaymakamı Özyiğit'e Veda Yemeği

15.12.2016 - 10:28, Güncelleme: 15.12.2016 - 10:28
 

Seydişehir Kaymakamı Özyiğit'e Veda Yemeği

KONYA (AA) - Malatya Vali Yardımcılığına atanan Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit için ilçede veda yemeği düzenlendi.Kaymakam Özyiğit, bir...

KONYA (AA) - Malatya Vali Yardımcılığına atanan Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit için ilçede veda yemeği düzenlendi.Kaymakam Özyiğit, bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde 1.5 yıl görev yaptığı Seydişehir'i unutmayacağını belirterek, kendisine görevi süresince katkı veren herkese teşekkür etti.Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal da Özyiğit'e ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi.Programa, Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, ilçede bulunan kamu kurumların müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
KONYA (AA) - Malatya Vali Yardımcılığına atanan Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit için ilçede veda yemeği düzenlendi.Kaymakam Özyiğit, bir...

KONYA (AA) - Malatya Vali Yardımcılığına atanan Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit için ilçede veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Özyiğit, bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde 1.5 yıl görev yaptığı Seydişehir'i unutmayacağını belirterek, kendisine görevi süresince katkı veren herkese teşekkür etti.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal da Özyiğit'e ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi.

Programa, Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, ilçede bulunan kamu kurumların müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.