pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

14.12.2016 - 22:43, Güncelleme: 14.12.2016 - 22:43
 

Maçın Ardından

- Kayserispor Antrenörü Seçme:"İlk yarı ortada geçmesine rağmen ikinci yarı o direnci gösteremedik"

İSTANBUL (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'un antrenörü Ertuğrul Seçme, rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen yenildiklerini söyledi.Seçme, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularını ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Çok iyi mücadele izlettiğimizi düşünüyorum. Genç arkadaşlar ümit vaat etti. İlk yarı ortada geçmesine rağmen ikinci yarı o direnci gösteremedik." dedi.Beşiktaş karşısında iki şanssız gol yediklerini vurgulayan Seçme, "Bizim için lig daha önemli. Genç arkadaşlar inşallah ligde faydalı olacak." ifadelerini kullandı.
- Kayserispor Antrenörü Seçme:"İlk yarı ortada geçmesine rağmen ikinci yarı o direnci gösteremedik"


İSTANBUL (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'un antrenörü Ertuğrul Seçme, rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen yenildiklerini söyledi.

Seçme, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularını ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Çok iyi mücadele izlettiğimizi düşünüyorum. Genç arkadaşlar ümit vaat etti. İlk yarı ortada geçmesine rağmen ikinci yarı o direnci gösteremedik." dedi.

Beşiktaş karşısında iki şanssız gol yediklerini vurgulayan Seçme, "Bizim için lig daha önemli. Genç arkadaşlar inşallah ligde faydalı olacak." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.