pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Tabanca Kazara Ateş Aldı: 2 Yaralı

14.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 14.12.2016 - 16:18
 

Eskişehir'de Tabanca Kazara Ateş Aldı: 2 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tabancanın kazara ateş alması sonucu 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki bir iş yerinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tabancanın kazara ateş alması sonucu 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki bir iş yerinde Abdullah K'nin (26), elindeki tabanca kazara ateş aldı. Bu sırada tabancadan çıkan mermi Abdullah K'nin elini yaraladıktan sonra iş yerinde bulunan arkadaşı Burak T'nin (27) yüzüne isabet etti. Yaralanan 2 kişi arkadaşları tarafından otomobille Eskişehir Devlet Hastanesine getirildi. Yaralılardan Abdullah K, ilk müdahalenin ardından taburcu edildi. Yanağından yaralanıp dişleri kırılan Burak T'nin ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.Olayın meydana geldiği yer ile yaralıların hastaneye getirildiği otomobilde araştırma yapan polis ekipleri, 3 tabanca ile 20 mermi ele geçirdi. Emniyet güçleri, Abdullah K. ile tabancaları sakladığı öne sürülen M.E.K'yi (23) gözaltına aldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tabancanın kazara ateş alması sonucu 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki bir iş yerinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tabancanın kazara ateş alması sonucu 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki bir iş yerinde Abdullah K'nin (26), elindeki tabanca kazara ateş aldı. Bu sırada tabancadan çıkan mermi Abdullah K'nin elini yaraladıktan sonra iş yerinde bulunan arkadaşı Burak T'nin (27) yüzüne isabet etti.

Yaralanan 2 kişi arkadaşları tarafından otomobille Eskişehir Devlet Hastanesine getirildi. Yaralılardan Abdullah K, ilk müdahalenin ardından taburcu edildi. Yanağından yaralanıp dişleri kırılan Burak T'nin ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Olayın meydana geldiği yer ile yaralıların hastaneye getirildiği otomobilde araştırma yapan polis ekipleri, 3 tabanca ile 20 mermi ele geçirdi.

Emniyet güçleri, Abdullah K. ile tabancaları sakladığı öne sürülen M.E.K'yi (23) gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.