pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Alfa Romeo'dan Giulietta'da Ötv Fırsatı

14.12.2016 - 14:33, Güncelleme: 14.12.2016 - 14:33
 

Alfa Romeo'dan Giulietta'da Ötv Fırsatı

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo, yenilenen Giulietta için aralık ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında ÖTV farkını karşılıyor. Alfa Romeo'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo, yenilenen Giulietta için aralık ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında ÖTV farkını karşılıyor. Alfa Romeo'dan yapılan açıklamaya göre, Koç Fiat Kredi desteği ile devreye alınan kampanyada, 0 faizli kredi imkanıyla satın alma fırsatı da sunuluyor. Yılın son ayında, Giulietta için çok özel bir satın alma fırsatı sunan şirket, ÖTV farkını karşıladığı, 0 faizli kredi kampanyasıyla otomobil sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 24 bin liraya kadar 12 ay vade ve 0 faizli eşit ödemeli kredi imkanı da sunuluyor.
İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo, yenilenen Giulietta için aralık ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında ÖTV farkını karşılıyor. Alfa Romeo'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo, yenilenen Giulietta için aralık ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında ÖTV farkını karşılıyor.

Alfa Romeo'dan yapılan açıklamaya göre, Koç Fiat Kredi desteği ile devreye alınan kampanyada, 0 faizli kredi imkanıyla satın alma fırsatı da sunuluyor.

Yılın son ayında, Giulietta için çok özel bir satın alma fırsatı sunan şirket, ÖTV farkını karşıladığı, 0 faizli kredi kampanyasıyla otomobil sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 24 bin liraya kadar 12 ay vade ve 0 faizli eşit ödemeli kredi imkanı da sunuluyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.