pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Evsizlere Sıcak Yuva

Siyaset 14.12.2016 - 11:48, Güncelleme: 14.12.2016 - 11:48
 

Evsizlere Sıcak Yuva

Ankara Büyükşehir Belediyesi, dondurucu soğuklara karşı yaşam mücadelesi veren ve sokaklarda yaşamak zorunda kalan evsizlere sıcak bir yuva imkanı sağlıyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlar tarafından kendilerine yerleri bildirilen evsizleri bulundukları yerden alarak barınma evine yerleştiriyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sokakta yaşamlarını sürdürmek zorunda olan evsizler için kış mevsimi boyunca Ulus’taki barınma evinde sıcak mekan tahsis ediliyor.Barınma evinde kalan vatandaşlara, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra giyecek yardımı ve günde üç öğün yemek ikramı yapılıyor. Yetkililer, sokakta yaşayan evsizlerin soğuktan donmamaları için başkentlileri, "153 Mavi Masa" hattına ihbarda bulunmaya çağırdı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, dondurucu soğuklara karşı yaşam mücadelesi veren ve sokaklarda yaşamak zorunda kalan evsizlere sıcak bir yuva imkanı sağlıyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlar tarafından kendilerine yerleri bildirilen evsizleri bulundukları yerden alarak barınma evine yerleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sokakta yaşamlarını sürdürmek zorunda olan evsizler için kış mevsimi boyunca Ulus’taki barınma evinde sıcak mekan tahsis ediliyor.

Barınma evinde kalan vatandaşlara, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra giyecek yardımı ve günde üç öğün yemek ikramı yapılıyor.

Yetkililer, sokakta yaşayan evsizlerin soğuktan donmamaları için başkentlileri, "153 Mavi Masa" hattına ihbarda bulunmaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.