pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Zincirleme Trafik Kazası

14.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 14.12.2016 - 11:08
 

Aksaray'da Zincirleme Trafik Kazası

Aksaray-Adana karayolunda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı

AKSARAY (AA) - Aksaray-Adana karayolunda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent köyü yakınlarında, etkili olan kar ve tipi nedeniyle çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.İhbar üzerine olay yerine Aksaray ve Niğde'den 112 Acil Servis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 15 kişi yaralandı.Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılıyor.
Aksaray-Adana karayolunda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı

AKSARAY (AA) - Aksaray-Adana karayolunda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent köyü yakınlarında, etkili olan kar ve tipi nedeniyle çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine Aksaray ve Niğde'den 112 Acil Servis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 15 kişi yaralandı.

Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.