pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yurtta Kış

14.12.2016 - 08:13, Güncelleme: 14.12.2016 - 08:13
 

Yurtta Kış

Aksaray'ı Adana ve Nevşehir'e bağlayan yollar, kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle ulaşıma kapandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Adana ve Nevşehir ile karayolu bağlantısı, kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar ve tipi nedeniyle Aksaray'ı Adana ve Nevşehir'e bağlayan karayollarında ulaşım durdu.Yoluna devam edemeyen araçlar, yetkililerce dinlenme tesislerine yönlendiriliyor. Öte yandan ekipler, yolların trafiğe açılabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.İlerleyen saatlerde kar yağışının etkisini yitirmesiyle yolların trafiğe açılması bekleniyor.
Aksaray'ı Adana ve Nevşehir'e bağlayan yollar, kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle ulaşıma kapandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Adana ve Nevşehir ile karayolu bağlantısı, kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar ve tipi nedeniyle Aksaray'ı Adana ve Nevşehir'e bağlayan karayollarında ulaşım durdu.

Yoluna devam edemeyen araçlar, yetkililerce dinlenme tesislerine yönlendiriliyor. Öte yandan ekipler, yolların trafiğe açılabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İlerleyen saatlerde kar yağışının etkisini yitirmesiyle yolların trafiğe açılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.