pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya Ve Karaman'da Eğitime Kar Engeli

13.12.2016 - 23:38, Güncelleme: 13.12.2016 - 23:38
 

Konya Ve Karaman'da Eğitime Kar Engeli

Konya'nın bazı ilçeleri ve Karaman'da eğitime bir gün süreyle ara verildi

KONYA (AA) - Konya ve Karaman'da kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla, Hadim ve Derbent ilçelerindeki bütün okullar ile Halkapınar, Yunak, Güneysınır ve Bozkır ilçelerindeki taşımalı eğitime yarın ara verildi.- KaramanKaraman'da da kar nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilere okullar bir gün süreyle tatil edildi.Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle köylerde ve beldelerde taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri için 14 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
Konya'nın bazı ilçeleri ve Karaman'da eğitime bir gün süreyle ara verildi

KONYA (AA) - Konya ve Karaman'da kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla, Hadim ve Derbent ilçelerindeki bütün okullar ile Halkapınar, Yunak, Güneysınır ve Bozkır ilçelerindeki taşımalı eğitime yarın ara verildi.

- Karaman

Karaman'da da kar nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilere okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle köylerde ve beldelerde taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri için 14 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.