pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

13.12.2016 - 17:13, Güncelleme: 13.12.2016 - 17:13
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınadı. İnce, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul’da...

SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınadı. İnce, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul’da gerçekleşen ve 44 şehit verilen saldırıyı Sivas Kent Konseyi olarak şiddetle ve nefretle kınadıklarını kaydetti.Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen İnce, "Vakit, bu hain saldırılar karşısında millet olarak, birliğimiz, kardeşliğimizi, vatan sevgimizi daha da pekiştirerek tek vücut olduğumuzu o karanlık güçlere ve taşeronluğunu yapan kanlı terör örgütlerine gösterme zamanıdır." ifadelerini kullandı.Bu milletin bin yıldır bu topraklarda huzuru ve barışı güveni sağladığını aktaran İnce, şunları kaydetti:"Bu millet, 3 -5 çapulcuya meydanı bırakmamış ve bundan sonra da bırakmayacaktır. Milletçe tek yumruk olacağız ve bizi ayrıştırmak, bölüp parçalamak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu topraklarda kader birliği yapmış milletimiz bu oyunlara asla gelmeyecek, 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' inanç ve bilinciyle hareket ederek hainlere gereken cevabı vereceğiz. Şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş bu topraklar, bizim için namustur şereftir, asla kimseye çiğnetmeyeceğiz, yılmayacağız, korkmayacağız. Düşmana inat bir olacağız, diri olacağız.Allah bizi bölüp parçalamak isteyenlere fırsat vermesin. Bu düşüncelerle tekrar milletimizin başı sağ olsun."
SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınadı. İnce, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul’da...

SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

İnce, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul’da gerçekleşen ve 44 şehit verilen saldırıyı Sivas Kent Konseyi olarak şiddetle ve nefretle kınadıklarını kaydetti.

Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen İnce, "Vakit, bu hain saldırılar karşısında millet olarak, birliğimiz, kardeşliğimizi, vatan sevgimizi daha da pekiştirerek tek vücut olduğumuzu o karanlık güçlere ve taşeronluğunu yapan kanlı terör örgütlerine gösterme zamanıdır." ifadelerini kullandı.

Bu milletin bin yıldır bu topraklarda huzuru ve barışı güveni sağladığını aktaran İnce, şunları kaydetti:

"Bu millet, 3 -5 çapulcuya meydanı bırakmamış ve bundan sonra da bırakmayacaktır. Milletçe tek yumruk olacağız ve bizi ayrıştırmak, bölüp parçalamak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu topraklarda kader birliği yapmış milletimiz bu oyunlara asla gelmeyecek, 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' inanç ve bilinciyle hareket ederek hainlere gereken cevabı vereceğiz. Şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş bu topraklar, bizim için namustur şereftir, asla kimseye çiğnetmeyeceğiz, yılmayacağız, korkmayacağız. Düşmana inat bir olacağız, diri olacağız.Allah bizi bölüp parçalamak isteyenlere fırsat vermesin. Bu düşüncelerle tekrar milletimizin başı sağ olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.