pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

13.12.2016 - 14:08, Güncelleme: 13.12.2016 - 14:08
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Şereflikoçhisar'da Ülkü Ocakları Başkanlığınca, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için Kur'an-ı Kerim okutuldu

ANKARA AA) - Şereflikoçhisar Ülkü Ocakları Başkanlığı, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için Kur'an-ı Kerim okuttu. Şereflikoçhisar Ülkü Ocakları Başkanlığında, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenler için program düzenlendi.Şereflikoçhisar Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Adalı, programdaki konuşmasında, teröristlerin yaptıkları saldırılarla amacına ulaşamayacağını ifade edeek, "Her karışı kanla kazanılmış vatan topraklarını bölmeye ve yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir, bir ölür bin doğarız, şehadete ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz, yüce Türk milletinin başı sağolsun" dedi.Programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
Şereflikoçhisar'da Ülkü Ocakları Başkanlığınca, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için Kur'an-ı Kerim okutuldu

ANKARA AA) - Şereflikoçhisar Ülkü Ocakları Başkanlığı, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için Kur'an-ı Kerim okuttu.

Şereflikoçhisar Ülkü Ocakları Başkanlığında, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenler için program düzenlendi.

Şereflikoçhisar Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Adalı, programdaki konuşmasında, teröristlerin yaptıkları saldırılarla amacına ulaşamayacağını ifade edeek, "Her karışı kanla kazanılmış vatan topraklarını bölmeye ve yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir, bir ölür bin doğarız, şehadete ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz, yüce Türk milletinin başı sağolsun" dedi.

Programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.