pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

12.12.2016 - 14:18, Güncelleme: 12.12.2016 - 14:18
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısını kınadı. Nevşehir'deki sendika temsilcilerinin...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısını kınadı. Nevşehir'deki sendika temsilcilerinin hazır bulunduğu basın açıklamasında Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, son yıllarda farklı yöntemlerle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışanların olduğunu buna karşı Türk milletinin uyanık olması gerektiğini söyledi. Türkiye'yi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğe darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacaklarını vurgulayan Çetin, "Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugün de kursaklarında kalacaktır. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çiğ gibi. Ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor, acımızı içimize gömüyoruz."
NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısını kınadı. Nevşehir'deki sendika temsilcilerinin...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısını kınadı.

Nevşehir'deki sendika temsilcilerinin hazır bulunduğu basın açıklamasında Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, son yıllarda farklı yöntemlerle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışanların olduğunu buna karşı Türk milletinin uyanık olması gerektiğini söyledi.

Türkiye'yi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğe darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacaklarını vurgulayan Çetin, "Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugün de kursaklarında kalacaktır. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çiğ gibi. Ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor, acımızı içimize gömüyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.