pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar'dan Halepli Çocuklar İçin Yardım Kampanyası

12.12.2016 - 10:48, Güncelleme: 12.12.2016 - 10:48
 

Pursaklar'dan Halepli Çocuklar İçin Yardım Kampanyası

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Halep Üşüyor" sloganı ile yardım kampanyası başlattı.Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Halep Üşüyor" sloganı ile yardım kampanyası başlattı.Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yardımkampanyası ile un, konserve, helva, patates, battaniye, kışlık giysi, ilaç gibi ihtiyaçmalzemeleri toplanarak Halep’e gönderilecek.Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Halep Üşüyor" kampanyası ile yaralarısarmayı ve Halepli çocukların gözyaşını silmek istediklerini belirterek, "Halep’in bizim için ayrı bir önemivar. Burada yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün değil. Orada bir şehir,bir medeniyet yok oluyor." ifadelerini kullandı. Dünyanın Suriye’deki katliamlara tepkisiz kalarak vicdanlarda mahkum olduğunu kaydeden Çetin, Türkiye ve Türk milletinin herzaman ensar bilinci ile kendisine sığınan mazlumlara sahip çıkarakyardımseverliğini gösterdiğini belirtti. Çetin, daha önce de 17 tırlıkihtiyaç malzemelerini Suriyelilere ulaştırdıklarını anımsatarak, "İnşallah bu yardımlar bir nebze deolsa yaraları sarıp, Halepli çocukların gözyaşlarını siler. Kampanyamıza hemşehrilerimizindesteğini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.Kampanyaya destek vermek isteyenlerin Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı ile 527 55 40-41 nolu telefonlar aracılığıyla yetkililerle irtibat kurabileceği belirtildi.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Halep Üşüyor" sloganı ile yardım kampanyası başlattı.Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Halep Üşüyor" sloganı ile yardım kampanyası başlattı.

Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yardımkampanyası ile un, konserve, helva, patates, battaniye, kışlık giysi, ilaç gibi ihtiyaçmalzemeleri toplanarak Halep’e gönderilecek.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Halep Üşüyor" kampanyası ile yaralarısarmayı ve Halepli çocukların gözyaşını silmek istediklerini belirterek, "Halep’in bizim için ayrı bir önemivar. Burada yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün değil. Orada bir şehir,bir medeniyet yok oluyor." ifadelerini kullandı.

Dünyanın Suriye’deki katliamlara tepkisiz kalarak vicdanlarda mahkum olduğunu kaydeden Çetin, Türkiye ve Türk milletinin herzaman ensar bilinci ile kendisine sığınan mazlumlara sahip çıkarakyardımseverliğini gösterdiğini belirtti.

Çetin, daha önce de 17 tırlıkihtiyaç malzemelerini Suriyelilere ulaştırdıklarını anımsatarak, "İnşallah bu yardımlar bir nebze deolsa yaraları sarıp, Halepli çocukların gözyaşlarını siler. Kampanyamıza hemşehrilerimizindesteğini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kampanyaya destek vermek isteyenlerin Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı ile 527 55 40-41 nolu telefonlar aracılığıyla yetkililerle irtibat kurabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.