pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Ziraat Odası Başkanından Teröre Tepki

11.12.2016 - 16:26, Güncelleme: 11.12.2016 - 16:26
 

Sivas Ziraat Odası Başkanından Teröre Tepki

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı hakkında bir açıklama yaparak terörü kınadı.

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı hakkında bir açıklama yaparak terörü kınadı.Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, İstanbul'da meydana gelen terör saldırılarının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, terörü lanetledi ve şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.Mevlid Kandili gecesinde ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırının kandan nemalanan dış güçlerinde maşaları vasıtasıyla gerçekleştirildiğine dikkat çeken Çetindağ, “15 Temmuz hain kalkışmasının ardından istediğini elde edemeyen bölücü ve hainler alçak saldırılarını ekonomi üzerinden denedi ancak yine sonu alamadı. Dün yaşadığımız ve 38 vatan evladının Hakk’a yürüdüğü saldırı da bunun bir göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türküyle, kürdüyle, lazıyla, çerkezyle bir bütündür bunu yıkmaya bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Terörü lanetliyor, şehitlerimize yüce Mevlamızdan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Mevlid Kandili gecesinde Yüce Allah, ülkemizin başındaki terör belasını defetmeyi nasip eylesin” dedi. -  Sivas
Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı hakkında bir açıklama yaparak terörü kınadı.

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı hakkında bir açıklama yaparak terörü kınadı.

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, İstanbul'da meydana gelen terör saldırılarının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, terörü lanetledi ve şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.
Mevlid Kandili gecesinde ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırının kandan nemalanan dış güçlerinde maşaları vasıtasıyla gerçekleştirildiğine dikkat çeken Çetindağ, “15 Temmuz hain kalkışmasının ardından istediğini elde edemeyen bölücü ve hainler alçak saldırılarını ekonomi üzerinden denedi ancak yine sonu alamadı. Dün yaşadığımız ve 38 vatan evladının Hakk’a yürüdüğü saldırı da bunun bir göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türküyle, kürdüyle, lazıyla, çerkezyle bir bütündür bunu yıkmaya bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.
Terörü lanetliyor, şehitlerimize yüce Mevlamızdan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Mevlid Kandili gecesinde Yüce Allah, ülkemizin başındaki terör belasını defetmeyi nasip eylesin” dedi. -  Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.