pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

11.12.2016 - 15:48, Güncelleme: 11.12.2016 - 15:48
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Sivas Belediye Başkanı Aydın ve CÜ Rektörü Yıldız, saldırıları kınadı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi. Aydın, yazılı açıklamasında, İstanbul'da meydana gelen terör saldırılarının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, terörü lanetledi ve şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. Aydın, bu ülkeyi terörle uğraştıranların ve onların destekçilerinin asla affedilmeyeceğini belirterek, "Yıkacağınızı zannettiğiniz büyük Cumhuriyetimizi yıkamadınız, yıkamazsınız. Kuracağınızı iddia ettiğiniz ülke hiç olmayacak." ifadelerini kullandı. Şehit ailelerinin ve bu milletin "ahı"nın teröristleri yakacağını kaydeden Aydın, "Şehitlik mertebesine erişmek için birbiriyle yarışan, ölümden korkmayan bir milletin çocuklarını, hangi tehditleriniz korkutabilir, durdurabilir? Aslan polislerimizin karşısına çıkamıyor, alçakça bombalı tuzaklarla onları şehit ediyorsunuz." değerlendirmesini yaptı. CÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldız da yayımladığı mesajda, dün yaşanan saldırıyla teröristlerin çirkin, kanlı ve hain yüzlerini bir kez daha gösterdiklerini belirtti.Yıldız, şunları kaydetti:"Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu alçak saldırılar karşısında milletimizin her zamankinden daha güçlü, daha itidalli bir biçimde birliğini ve dirliğini koruyacağına yürekten inanıyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur saldırıları şiddetle kınıyor, şehitlerimize yüce Mevlamızdan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."
Sivas Belediye Başkanı Aydın ve CÜ Rektörü Yıldız, saldırıları kınadı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi.

Aydın, yazılı açıklamasında, İstanbul'da meydana gelen terör saldırılarının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, terörü lanetledi ve şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Aydın, bu ülkeyi terörle uğraştıranların ve onların destekçilerinin asla affedilmeyeceğini belirterek, "Yıkacağınızı zannettiğiniz büyük Cumhuriyetimizi yıkamadınız, yıkamazsınız. Kuracağınızı iddia ettiğiniz ülke hiç olmayacak." ifadelerini kullandı.

Şehit ailelerinin ve bu milletin "ahı"nın teröristleri yakacağını kaydeden Aydın, "Şehitlik mertebesine erişmek için birbiriyle yarışan, ölümden korkmayan bir milletin çocuklarını, hangi tehditleriniz korkutabilir, durdurabilir? Aslan polislerimizin karşısına çıkamıyor, alçakça bombalı tuzaklarla onları şehit ediyorsunuz." değerlendirmesini yaptı.

CÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldız da yayımladığı mesajda, dün yaşanan saldırıyla teröristlerin çirkin, kanlı ve hain yüzlerini bir kez daha gösterdiklerini belirtti.

Yıldız, şunları kaydetti:

"Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu alçak saldırılar karşısında milletimizin her zamankinden daha güçlü, daha itidalli bir biçimde birliğini ve dirliğini koruyacağına yürekten inanıyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur saldırıları şiddetle kınıyor, şehitlerimize yüce Mevlamızdan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.