pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

11.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 11.12.2016 - 11:08
 

15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu. AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu. AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz konulu sinevizyon ve slayt gösterileri sunuldu. Mevlid-i şerif okunmasının ardından, Büyük Cami İmamı Muammer Ceyhan tarafından dua edildi. Programa, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu. AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu.

AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz konulu sinevizyon ve slayt gösterileri sunuldu.

Mevlid-i şerif okunmasının ardından, Büyük Cami İmamı Muammer Ceyhan tarafından dua edildi.

Programa, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.