pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye'de "Huzur" Operasyonu

09.12.2016 - 23:33, Güncelleme: 09.12.2016 - 23:33
 

Türkiye'de "Huzur" Operasyonu

Aksaray'da 450 polisin katılımı ile "Huzur" uygulaması gerçekleştirildi

AKSARAY (AA) - Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur" operasyonu kapsamında, Aksaray'da 450 polisin katılımıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı.Aksaray Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 450 polis, kent merkezindeki yollarda, eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde "Huzur" uygulaması gerçekleştirildi.Operasyon kapsamında, 583 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılırken, 2 iş yerine idari işlem uygulandı. Kontrollerde hakkında arama kararı bulunan bir kişi de yakalandı.
Aksaray'da 450 polisin katılımı ile "Huzur" uygulaması gerçekleştirildi

AKSARAY (AA) - Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur" operasyonu kapsamında, Aksaray'da 450 polisin katılımıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 450 polis, kent merkezindeki yollarda, eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde "Huzur" uygulaması gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında, 583 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılırken, 2 iş yerine idari işlem uygulandı. Kontrollerde hakkında arama kararı bulunan bir kişi de yakalandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.