pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

09.12.2016 - 16:38, Güncelleme: 09.12.2016 - 16:38
 

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla okullarda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla okullarda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, valilikler bünyesinde kurulan insan hakları kurullarının, o ilde meydana gelebilecek insan hakları ihlallerini araştırmak amacıyla sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odaları, siyasi parti temsilcilerinden oluşan sivil bir kuruluş olduğunu söyledi.Bu kurulu Yozgat’ta daha aktif ve etkin bir şekilde çalıştıracaklarını belirten Yurtnaç, "İnsan hakları konusunda farkındalık oluşturacağız. Burada insan hakları kurulunun etkin çalışması orada insan haklarının ihlalinin çok olduğu anlamına gelmez. Biz sadece okullarımızda öğrencilerimize, vatandaşlarımıza haklarının ne olduğu ile ilgili, haklarını etkin kullanmaları ile ilgili çalışmalar yapacağız." diye konuştu. Dereceye giren resimleri inceleyen Yurtnaç, öğrencileri tebrik etti. Daha sonra öğrenciler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla okullarda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla okullarda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, valilikler bünyesinde kurulan insan hakları kurullarının, o ilde meydana gelebilecek insan hakları ihlallerini araştırmak amacıyla sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odaları, siyasi parti temsilcilerinden oluşan sivil bir kuruluş olduğunu söyledi.

Bu kurulu Yozgat’ta daha aktif ve etkin bir şekilde çalıştıracaklarını belirten Yurtnaç, "İnsan hakları konusunda farkındalık oluşturacağız. Burada insan hakları kurulunun etkin çalışması orada insan haklarının ihlalinin çok olduğu anlamına gelmez. Biz sadece okullarımızda öğrencilerimize, vatandaşlarımıza haklarının ne olduğu ile ilgili, haklarını etkin kullanmaları ile ilgili çalışmalar yapacağız." diye konuştu.

Dereceye giren resimleri inceleyen Yurtnaç, öğrencileri tebrik etti.

Daha sonra öğrenciler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.