pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halep'te Sivillere Yönelik Saldırılara Tepki

09.12.2016 - 14:48, Güncelleme: 09.12.2016 - 14:48
 

Halep'te Sivillere Yönelik Saldırılara Tepki

KARAMAN (AA) - Karaman'da Memur-Sen İl Temsilciliği Suriye'nin Halep kentinde sivillere yönelik saldırıları kınadı.Aktekke Kent Meydanı'nda toplanan grup,...

KARAMAN (AA) - Karaman'da Memur-Sen İl Temsilciliği Suriye'nin Halep kentinde sivillere yönelik saldırıları kınadı.Aktekke Kent Meydanı'nda toplanan grup, Halep'te ve İslam coğrafyasında hayatlarını kaybedenler için dua edip, gıyabi cenaze namazı kıldı. Memur-Sen İl Temsilcilisi Yunus Özdemir, yaptığı konuşmada, insanlığın ve bütün insani değerlerin katledildiği kentlerden birinin Halep olduğunu söyledi. Her gün ölen yüzlerce insanın istatistiki bir veri olmanın ötesine geçemediği bu bozuk dünya düzeninde, herkes bilmeli ki bir gün insanlığın sığınacak yeri kalmayacağını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:"Çünkü bu çarpık ve bozuk düzen, propaganda araçları marifetiyle, bir avuç kapitalistin, birkaç emperyalist devletin çıkarı için şiddeti meşrulaştıracak söylemler üreterek devamlılığını sağlamaktadır. İnsani yardımın gidebilmesi için geçici ateşkesin bile Birleşmiş Milletler’de veto edildiği bir dünya daha ne söylenebilir ki? Bugün insanlık dramının merkezi Halep, aynı zamanda işte bu ve benzeri manzaralardan dolayı bir ahlak imtihanının da merkezidir. Evet Halep bir ahlak meselesidir. Tıpkı Arakan, Filistin, Doğu Türkistan, Afganistan, Irak, Mısır gibi. Evet Halep, geç kalınmış olsa da ahlak isyanının başlangıç noktasıdır."
KARAMAN (AA) - Karaman'da Memur-Sen İl Temsilciliği Suriye'nin Halep kentinde sivillere yönelik saldırıları kınadı.Aktekke Kent Meydanı'nda toplanan grup,...
KARAMAN (AA) - Karaman'da Memur-Sen İl Temsilciliği Suriye'nin Halep kentinde sivillere yönelik saldırıları kınadı.
Aktekke Kent Meydanı'nda toplanan grup, Halep'te ve İslam coğrafyasında hayatlarını kaybedenler için dua edip, gıyabi cenaze namazı kıldı.
Memur-Sen İl Temsilcilisi Yunus Özdemir, yaptığı konuşmada, insanlığın ve bütün insani değerlerin katledildiği kentlerden birinin Halep olduğunu söyledi.
Her gün ölen yüzlerce insanın istatistiki bir veri olmanın ötesine geçemediği bu bozuk dünya düzeninde, herkes bilmeli ki bir gün insanlığın sığınacak yeri kalmayacağını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
"Çünkü bu çarpık ve bozuk düzen, propaganda araçları marifetiyle, bir avuç kapitalistin, birkaç emperyalist devletin çıkarı için şiddeti meşrulaştıracak söylemler üreterek devamlılığını sağlamaktadır. İnsani yardımın gidebilmesi için geçici ateşkesin bile Birleşmiş Milletler’de veto edildiği bir dünya daha ne söylenebilir ki?
Bugün insanlık dramının merkezi Halep, aynı zamanda işte bu ve benzeri manzaralardan dolayı bir ahlak imtihanının da merkezidir. Evet Halep bir ahlak meselesidir. Tıpkı Arakan, Filistin, Doğu Türkistan, Afganistan, Irak, Mısır gibi. Evet Halep, geç kalınmış olsa da ahlak isyanının başlangıç noktasıdır."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.