pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Apartmanın 4. Katından Düşen Temizlik İşçisi Öldü

09.12.2016 - 12:08, Güncelleme: 09.12.2016 - 12:08
 

Apartmanın 4. Katından Düşen Temizlik İşçisi Öldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cam sildiği bir apartmanın 4. katından düşen temizlik işçisi kadın, hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Vişnelik...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cam sildiği bir apartmanın 4. katından düşen temizlik işçisi kadın, hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Vişnelik Mahallesi'nde bir apartmanın 4. katındaki dairenin camını silmek için pencereye çıkan temizlik işçisi Hatice Temel (41), bu sırada henüz belirlenemeyen nedenle dengesini kaybederek düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Temel'in öldüğünü belirledi. Temel'in cesedi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cam sildiği bir apartmanın 4. katından düşen temizlik işçisi kadın, hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Vişnelik...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cam sildiği bir apartmanın 4. katından düşen temizlik işçisi kadın, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Vişnelik Mahallesi'nde bir apartmanın 4. katındaki dairenin camını silmek için pencereye çıkan temizlik işçisi Hatice Temel (41), bu sırada henüz belirlenemeyen nedenle dengesini kaybederek düştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Temel'in öldüğünü belirledi.

Temel'in cesedi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.