pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı Belediyesi Araç Parkını Büyütüyor

08.12.2016 - 16:48, Güncelleme: 08.12.2016 - 16:48
 

Çankırı Belediyesi Araç Parkını Büyütüyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesinin 2016 yılında araç filosuna 16 çevre dostu araç eklediği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesinin 2016 yılında araç filosuna 16 çevre dostu araç eklediği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı İrfan Dinç döneminde alınan araç sayısının 140'a ulaştığı kaydedildi.Açıklamada, "2016 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne 8, Fen İşleri Müdürlüğüne 4, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne 1, Zabıta Müdürlüğüne 2 ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne 1 olmak üzere 16 araç alındı. Yeni teknolojilerle donatılan araçlar, egzoz emisyonları, motor teknolojileri, düşük bakım maliyeti, kalitesi, dayanıklılığı ile çevreye duyarlı özellikler taşıyor." ifadesine yer verildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesinin 2016 yılında araç filosuna 16 çevre dostu araç eklediği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesinin 2016 yılında araç filosuna 16 çevre dostu araç eklediği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı İrfan Dinç döneminde alınan araç sayısının 140'a ulaştığı kaydedildi.

Açıklamada, "2016 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne 8, Fen İşleri Müdürlüğüne 4, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne 1, Zabıta Müdürlüğüne 2 ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne 1 olmak üzere 16 araç alındı. Yeni teknolojilerle donatılan araçlar, egzoz emisyonları, motor teknolojileri, düşük bakım maliyeti, kalitesi, dayanıklılığı ile çevreye duyarlı özellikler taşıyor." ifadesine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.