pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Podium Avm'den Türk Lirası Çağrısına Destek

Spor 08.12.2016 - 10:33, Güncelleme: 08.12.2016 - 10:33
 

Podium Avm'den Türk Lirası Çağrısına Destek

Podium AVM, kiracıların talep etmeleri halinde sözleşmelerini Türk lirası olarak düzenleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Podium Alışveriş Merkezince (AVM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla, talep edilmesi halinde kira sözleşmelerinin Türk lirası olarak düzenlenebileceği açıklandı.Ankara Podium AVM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ergin, yaptığı yazılı açıklamada, kira sözleşmelerinde Türk lirası kullanılmasına yönelik çağrıya destek verdiklerini belirtti.Ergin, şunları kaydetti:"Son zamanlarda dövizde yaşanan hareketlilik adına yapılması planlanan düzenlemelere destek vermek amacıyla kiracıların talepleri doğrultusunda sözleşmeleri Türk lirası olarak düzenlenebilecek. Açıldığımız gündem bu zamana kadar her daim kiracılarımızın yanında olduk, kira indirimleriyle kiracılarımıza destekledik. Birlik ve beraberlik mesajı vererek ülke ekonomisine katkı amacıyla Türk lirası bazlı düzenlemeye geçtiğimizi bildiririz."
Podium AVM, kiracıların talep etmeleri halinde sözleşmelerini Türk lirası olarak düzenleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Podium Alışveriş Merkezince (AVM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla, talep edilmesi halinde kira sözleşmelerinin Türk lirası olarak düzenlenebileceği açıklandı.

Ankara Podium AVM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ergin, yaptığı yazılı açıklamada, kira sözleşmelerinde Türk lirası kullanılmasına yönelik çağrıya destek verdiklerini belirtti.

Ergin, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda dövizde yaşanan hareketlilik adına yapılması planlanan düzenlemelere destek vermek amacıyla kiracıların talepleri doğrultusunda sözleşmeleri Türk lirası olarak düzenlenebilecek. Açıldığımız gündem bu zamana kadar her daim kiracılarımızın yanında olduk, kira indirimleriyle kiracılarımıza destekledik. Birlik ve beraberlik mesajı vererek ülke ekonomisine katkı amacıyla Türk lirası bazlı düzenlemeye geçtiğimizi bildiririz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.