pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Toyota C-hr Test Sürüş Günleri Ve Haftasonu Şenliği

07.12.2016 - 14:33, Güncelleme: 07.12.2016 - 14:33
 

Toyota C-hr Test Sürüş Günleri Ve Haftasonu Şenliği

İSTANBUL (AA) - Toyota C-HR’ı yakından tanımak ve test sürüşü yapmak isteyen otomobilseverler, Türkiye'deki tüm Toyota Plazalarda düzenlenecek "Toyota...

İSTANBUL (AA) - Toyota C-HR’ı yakından tanımak ve test sürüşü yapmak isteyen otomobilseverler, Türkiye'deki tüm Toyota Plazalarda düzenlenecek "Toyota C-HR Test Sürüş Günleri ve Haftasonu Şenliği"nde buluşacak.Toyota açıklamasına göre, Toyota C-HR'ı yakından tanımak ve bu otomobille test sürüşü yapmak isteyenler 10-11 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Toyota Plazalarda buluşacak. Toyota C-HR, Türkiye’deki tüm Toyota plazalarda düzenlenecek "Toyota C-HR Test Sürüş Günleri ve Haftasonu Şenliğinde" test sürüşü için ziyaretçilere sunulacak.Toyota C-HR, 15 Kasım'da satışa sunulmuştu. Türkiye’de üretilen ve tüm dünyaya ihraç edilen Toyota C-HR, 1,2 litrelik turbo benzinli motor 116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 km’de ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor ortalama 134 gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vaat ediyor.Toyota C-HR, Toyota'nın "Sensual Tech" adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel özellikleri bir araya getiriyor.
İSTANBUL (AA) - Toyota C-HR’ı yakından tanımak ve test sürüşü yapmak isteyen otomobilseverler, Türkiye'deki tüm Toyota Plazalarda düzenlenecek "Toyota...

İSTANBUL (AA) - Toyota C-HR’ı yakından tanımak ve test sürüşü yapmak isteyen otomobilseverler, Türkiye'deki tüm Toyota Plazalarda düzenlenecek "Toyota C-HR Test Sürüş Günleri ve Haftasonu Şenliği"nde buluşacak.

Toyota açıklamasına göre, Toyota C-HR'ı yakından tanımak ve bu otomobille test sürüşü yapmak isteyenler 10-11 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Toyota Plazalarda buluşacak. Toyota C-HR, Türkiye’deki tüm Toyota plazalarda düzenlenecek "Toyota C-HR Test Sürüş Günleri ve Haftasonu Şenliğinde" test sürüşü için ziyaretçilere sunulacak.

Toyota C-HR, 15 Kasım'da satışa sunulmuştu. Türkiye’de üretilen ve tüm dünyaya ihraç edilen Toyota C-HR, 1,2 litrelik turbo benzinli motor 116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 km’de ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor ortalama 134 gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vaat ediyor.

Toyota C-HR, Toyota'nın "Sensual Tech" adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel özellikleri bir araya getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.