pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahibinden.com "Dijital Sponsor" Oldu

07.12.2016 - 14:27, Güncelleme: 07.12.2016 - 14:27
 

Sahibinden.com "Dijital Sponsor" Oldu

İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Digital Analytics Summit'in dijital sponsoru oldu. Sahibinden.com tarafından yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Digital Analytics Summit'in dijital sponsoru oldu. Sahibinden.com tarafından yapılan açıklamaya göre, şirketin "dijital sponsor" olarak yer aldığı zirve, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi.Dijital analitiğin bugüne kadar olan gelişimi ve geleceğinin konuşulduğu zirvede, Sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü "Veri Yönetimi: Akıllı Hedeflemeler Mümkün Mü?" panelinde söz aldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Göncü, içerik ve trafik yönetimi ile bunların gelire dönüşmesi konularına değinerek, şunları kaydetti:"Artık son kullanıcılara dair yüzlerce kanaldan milyonlarca veri toplayıp depolamak ve sadece bunların üzerinden onları segmente ederek satış, pazarlama yapmak yeterli değil. Artık doğru kişiyi doğru zamanda ve doğru yerde yakalamanın ötesine gitmek gerek. Bu da ancak kişinin doğru personasını yakalayabildiğiniz zaman mümkün. Bir başka deyişle doğru kişiyi yakalamak yetmez, onu doğru roldeyken, doğru kafadayken yakalamak gerek. İşte sahibinden.com tüm donanım, yazılım, platform ve en önemlisi insan kaynağı yatırımlarını böyle bir vizyonla sürdürüyor."
İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Digital Analytics Summit'in dijital sponsoru oldu. Sahibinden.com tarafından yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Digital Analytics Summit'in dijital sponsoru oldu.

Sahibinden.com tarafından yapılan açıklamaya göre, şirketin "dijital sponsor" olarak yer aldığı zirve, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Dijital analitiğin bugüne kadar olan gelişimi ve geleceğinin konuşulduğu zirvede, Sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü "Veri Yönetimi: Akıllı Hedeflemeler Mümkün Mü?" panelinde söz aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Göncü, içerik ve trafik yönetimi ile bunların gelire dönüşmesi konularına değinerek, şunları kaydetti:

"Artık son kullanıcılara dair yüzlerce kanaldan milyonlarca veri toplayıp depolamak ve sadece bunların üzerinden onları segmente ederek satış, pazarlama yapmak yeterli değil. Artık doğru kişiyi doğru zamanda ve doğru yerde yakalamanın ötesine gitmek gerek. Bu da ancak kişinin doğru personasını yakalayabildiğiniz zaman mümkün. Bir başka deyişle doğru kişiyi yakalamak yetmez, onu doğru roldeyken, doğru kafadayken yakalamak gerek. İşte sahibinden.com tüm donanım, yazılım, platform ve en önemlisi insan kaynağı yatırımlarını böyle bir vizyonla sürdürüyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.