pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilere Motivasyon Seminerleri

07.12.2016 - 13:08, Güncelleme: 07.12.2016 - 13:08
 

Öğrencilere Motivasyon Seminerleri

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesince, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenciye motivasyon ve eğitim seminerleri düzenlenecek

ANKARA (AA) - Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesince, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenciye motivasyon eğitimi verilecek.Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mamak Belediyesinin işbirliğinde, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenci için motivasyon ve eğitim seminerleri düzenlenecek.Ders çalışma teknikleri, hedef belirleme, motivasyon, sınav kaygısıyla başa çıkma gibi konularda eğitimlerin verileceği seminerlerin ilki, eğitimci-yazar Hüseyin Aslantürk tarafından "Hayallerimle Randevum Var" ismiyle 12 Aralık'ta Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Alanında uzman isimler tarafından verilecek seminerlere, veli ve öğretmenler de katılabilecek. Seminerler, LYS-2017 sınavına kadar devam edecek.
Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesince, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenciye motivasyon ve eğitim seminerleri düzenlenecek

ANKARA (AA) - Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesince, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenciye motivasyon eğitimi verilecek.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mamak Belediyesinin işbirliğinde, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenci için motivasyon ve eğitim seminerleri düzenlenecek.

Ders çalışma teknikleri, hedef belirleme, motivasyon, sınav kaygısıyla başa çıkma gibi konularda eğitimlerin verileceği seminerlerin ilki, eğitimci-yazar Hüseyin Aslantürk tarafından "Hayallerimle Randevum Var" ismiyle 12 Aralık'ta Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Alanında uzman isimler tarafından verilecek seminerlere, veli ve öğretmenler de katılabilecek. Seminerler, LYS-2017 sınavına kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.