pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aracı Domuza Çarpan Belediye Başkanı Yaralandı

06.12.2016 - 22:48, Güncelleme: 06.12.2016 - 22:48
 

Aracı Domuza Çarpan Belediye Başkanı Yaralandı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru'nun içinde bulunduğu otomobilin domuza çarpması sonucu, Toru'nun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru'nun içinde bulunduğu otomobilin domuza çarpması sonucu, aralarında Başkan Toru'nun da bulunduğu 3 kişi yaralandı.Mustafa Konuş idaresindeki 42 BMB 01 plakalı otomobil, Konya-Ankara karayolunun 50. kilometresinde yola çıkan yaban domuzuna çarptı.Kazada, makam otomobilindeki Belediye Başkanı Toru ile sürücü Konuş ve belediye özel kalem personeli İbrahim Yıldız yaralandı.Ambulansla Konya'daki özel bir hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru'nun içinde bulunduğu otomobilin domuza çarpması sonucu, Toru'nun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru'nun içinde bulunduğu otomobilin domuza çarpması sonucu, aralarında Başkan Toru'nun da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Mustafa Konuş idaresindeki 42 BMB 01 plakalı otomobil, Konya-Ankara karayolunun 50. kilometresinde yola çıkan yaban domuzuna çarptı.

Kazada, makam otomobilindeki Belediye Başkanı Toru ile sürücü Konuş ve belediye özel kalem personeli İbrahim Yıldız yaralandı.

Ambulansla Konya'daki özel bir hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.