pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Koçtaş'a Dijitalde Uluslararası Ödül

Spor 05.12.2016 - 11:18, Güncelleme: 05.12.2016 - 11:18
 

Koçtaş'a Dijitalde Uluslararası Ödül

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, dijital pazarlamada "Vantilatör Üfleme Projesi" ile Mobile Marketing Association tarafından ödüllendirildi.Şirket açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, dijital pazarlamada "Vantilatör Üfleme Projesi" ile Mobile Marketing Association tarafından ödüllendirildi.Şirket açıklamasına göre, Koçtaş, uygulamalarıyla uluslararası arenada önemli bir ödüle layık görüldü. Vantilatör Üfleme Projesi, mobil pazarlamanın en yaratıcı ve cesur uygulamalarına verilen Smarties Awards'ta önce Türkiye'de İnteraktif Pazarlama En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması dalında ikincilik ödülü, ardından EMEA bölgesinde Promosyon kategorisinde Gümüş ödül aldı.Vantilatör Üfleme Projesi, mobil kullanıcılara Koçtaş'ın indirimli ürünlerinden interaktif bir kurgu ile haberdar olma imkanı sunuyor. Mobil kullanıcılar, telefonlarının mikrofonlarına üfleyerek ekranda dönen pervane aracılığıyla Koçtaş'ın "serinleten kampanyaları" ile tanıştı.Kampanyanın ilk haftasında 205 bin 728 kullanıcı telefonlarına "üfledi", 59 bin 428 kullanıcı indirim sayfasına yönlendirilirken toplamda 1 milyon 628 bin 429 gösterim elde edildi.Londra'da düzenlenen ödül törenine katılan Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, şunları kaydetti:"Hızla dijitalleşen dünyada, müşterinin ilgisini çekecek, ürünün özelliklerini geniş kitlelere doğrudan anlatacak yöntem ve tasarımlara odaklanıyoruz. Dijital dünyanın tüm olanaklarını yaratıcılıkla birleştirerek, tüketiciye faydaya dönüşecek uygulamalara dönüştürüyoruz. Mevsimsel ihtiyaçlarda her zaman başı çeken ısıtma ve soğutma ürünleri çok iddialı olduğumuz bir alan. Bu üstünlüğümüzü, vantilatör üfleme kampanyamıza aldığımız ödül ile taçlandırdık."
İSTANBUL (AA) - Koçtaş, dijital pazarlamada "Vantilatör Üfleme Projesi" ile Mobile Marketing Association tarafından ödüllendirildi.Şirket açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, dijital pazarlamada "Vantilatör Üfleme Projesi" ile Mobile Marketing Association tarafından ödüllendirildi.

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş, uygulamalarıyla uluslararası arenada önemli bir ödüle layık görüldü. Vantilatör Üfleme Projesi, mobil pazarlamanın en yaratıcı ve cesur uygulamalarına verilen Smarties Awards'ta önce Türkiye'de İnteraktif Pazarlama En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması dalında ikincilik ödülü, ardından EMEA bölgesinde Promosyon kategorisinde Gümüş ödül aldı.

Vantilatör Üfleme Projesi, mobil kullanıcılara Koçtaş'ın indirimli ürünlerinden interaktif bir kurgu ile haberdar olma imkanı sunuyor. Mobil kullanıcılar, telefonlarının mikrofonlarına üfleyerek ekranda dönen pervane aracılığıyla Koçtaş'ın "serinleten kampanyaları" ile tanıştı.

Kampanyanın ilk haftasında 205 bin 728 kullanıcı telefonlarına "üfledi", 59 bin 428 kullanıcı indirim sayfasına yönlendirilirken toplamda 1 milyon 628 bin 429 gösterim elde edildi.

Londra'da düzenlenen ödül törenine katılan Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, şunları kaydetti:

"Hızla dijitalleşen dünyada, müşterinin ilgisini çekecek, ürünün özelliklerini geniş kitlelere doğrudan anlatacak yöntem ve tasarımlara odaklanıyoruz. Dijital dünyanın tüm olanaklarını yaratıcılıkla birleştirerek, tüketiciye faydaya dönüşecek uygulamalara dönüştürüyoruz. Mevsimsel ihtiyaçlarda her zaman başı çeken ısıtma ve soğutma ürünleri çok iddialı olduğumuz bir alan. Bu üstünlüğümüzü, vantilatör üfleme kampanyamıza aldığımız ödül ile taçlandırdık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.