pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

05.12.2016 - 08:58, Güncelleme: 05.12.2016 - 08:58
 

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.Tapsız, Yunus Emre Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda,...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.Tapsız, Yunus Emre Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, muhtarların sorunlarının farkında olduğunu, onlardan gelen sorunları tek tek dinleyeceklerini ve değerlendireceklerini söyledi.Tapsız, ilde faaliyet gösteren pansiyon, yurt gibi binaların kurulacak bir komisyon marifetiyle sıkı bir şekilde denetleneceğini dile getirdi.Mahalle muhtarlarından bölgelerinde bulunan okulların eksiklik ve ihtiyaçları konusunda yetkililerle diyalog halinde olmalarını isteyen Vali Tapsız, muhtarlardan mahallerinde yasa dışı olarak bulunan dernek evi, öğrenci pansiyonu ve yurtlarda kalan ortaöğretim öğrencileri varsa bunların derhal İl Milli Eğitim ile İl Emniyet müdürlüklerine bildirmelerini istedi.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.Tapsız, Yunus Emre Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda,...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Tapsız, Yunus Emre Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, muhtarların sorunlarının farkında olduğunu, onlardan gelen sorunları tek tek dinleyeceklerini ve değerlendireceklerini söyledi.

Tapsız, ilde faaliyet gösteren pansiyon, yurt gibi binaların kurulacak bir komisyon marifetiyle sıkı bir şekilde denetleneceğini dile getirdi.

Mahalle muhtarlarından bölgelerinde bulunan okulların eksiklik ve ihtiyaçları konusunda yetkililerle diyalog halinde olmalarını isteyen Vali Tapsız, muhtarlardan mahallerinde yasa dışı olarak bulunan dernek evi, öğrenci pansiyonu ve yurtlarda kalan ortaöğretim öğrencileri varsa bunların derhal İl Milli Eğitim ile İl Emniyet müdürlüklerine bildirmelerini istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.