pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kent Konseyi, Engelliler Ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Özalp:

04.12.2016 - 15:58, Güncelleme: 04.12.2016 - 15:58
 

Kent Konseyi, Engelliler Ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Özalp:

''Bağışçıların sayesinde, engellilerin, eli ve yürüyen ayağı olabiliyorsak ne mutlu bize''

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi, Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Hamide Özalp, 20'den fazla kişiye tekerlekli ve akülü tekerlekli sandalye verdiklerini söyledi. Özalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, komisyon üyesi Vildan Çalışkan ile birlikte çalışmaları sürdürdüklerini kapı kapı dolaşarak engellileri tespit ettiklerini belirtti.Bağışçılara yaptıkları yardımlar nedeniyle teşekkür eden Özalp, ''Bize bu konuda desteklerini esirgemeyen bağışçı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bağışçıların sayesinde, engellilerin, eli ve yürüyen ayağı olabiliyorsak ne mutlu bize. Engelliler gününde, engellilerimizi sevindirdik. Onların ve ailelerinin hayır dualarını aldık. Gerçekten bu engelli kardeşlerimizin, sevinçlerine ortak olduk.'' ifadelerini kullandı.
''Bağışçıların sayesinde, engellilerin, eli ve yürüyen ayağı olabiliyorsak ne mutlu bize''

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi, Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Hamide Özalp, 20'den fazla kişiye tekerlekli ve akülü tekerlekli sandalye verdiklerini söyledi.

Özalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, komisyon üyesi Vildan Çalışkan ile birlikte çalışmaları sürdürdüklerini kapı kapı dolaşarak engellileri tespit ettiklerini belirtti.

Bağışçılara yaptıkları yardımlar nedeniyle teşekkür eden Özalp, ''Bize bu konuda desteklerini esirgemeyen bağışçı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bağışçıların sayesinde, engellilerin, eli ve yürüyen ayağı olabiliyorsak ne mutlu bize. Engelliler gününde, engellilerimizi sevindirdik. Onların ve ailelerinin hayır dualarını aldık. Gerçekten bu engelli kardeşlerimizin, sevinçlerine ortak olduk.'' ifadelerini kullandı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.