pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başbakan Yıldırım, Kayseri'ye Geldi

04.12.2016 - 11:33, Güncelleme: 04.12.2016 - 11:33
 

Başbakan Yıldırım, Kayseri'ye Geldi

KAYSERİ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "İST" ile Kayseri'ye geldi.Başbakan Yıldırım'ı, Kayseri Havalimanı'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanı...

KAYSERİ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "İST" ile Kayseri'ye geldi.Başbakan Yıldırım'ı, Kayseri Havalimanı'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çeşitli kurumların temsilcileri ile öteki yetkililer karşıladı.Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül Müzesi'nin açılış törenine katılacak, ardından Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek toplu açılış ve Kayseri Sanayi Odasınca düzenlenecek ödül törenlerine iştirak edecek.
KAYSERİ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "İST" ile Kayseri'ye geldi.Başbakan Yıldırım'ı, Kayseri Havalimanı'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanı...

KAYSERİ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "İST" ile Kayseri'ye geldi.

Başbakan Yıldırım'ı, Kayseri Havalimanı'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çeşitli kurumların temsilcileri ile öteki yetkililer karşıladı.

Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül Müzesi'nin açılış törenine katılacak, ardından Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek toplu açılış ve Kayseri Sanayi Odasınca düzenlenecek ödül törenlerine iştirak edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.