pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de "5. Geleneksel Hamsi Şenliği" Başladı

03.12.2016 - 17:38, Güncelleme: 03.12.2016 - 17:38
 

Niğde'de "5. Geleneksel Hamsi Şenliği" Başladı

NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen "5. Geleneksel Hamsi Şenliği" etkinliği başladı.Ömer Halisdemir Meydanı'nda...

NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen "5. Geleneksel Hamsi Şenliği" etkinliği başladı.Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, davul zurna eşliğinde halaylar çekildi, horon tepildi.Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel hale getirdikleri hamsi şenliğinin 5'incisini gerçekleştirdiklerini söyledi.Uysal, şenlik kapsamında Pazar günü Kent Ormanı'nda hamsi ikram edeceklerini belirterek, "Niğdeliler'e hamsi ikram edeceğiz. Etkinliğimiz tanıtmak amacıyla da böyle bir tanıtım yaparak duyuralım istedik. Niğde'de yaşayan Karadenizli 250 aile var onları burada bir araya getirdik." dedi.
NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen "5. Geleneksel Hamsi Şenliği" etkinliği başladı.Ömer Halisdemir Meydanı'nda...

NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen "5. Geleneksel Hamsi Şenliği" etkinliği başladı.

Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, davul zurna eşliğinde halaylar çekildi, horon tepildi.

Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel hale getirdikleri hamsi şenliğinin 5'incisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Uysal, şenlik kapsamında Pazar günü Kent Ormanı'nda hamsi ikram edeceklerini belirterek, "Niğdeliler'e hamsi ikram edeceğiz. Etkinliğimiz tanıtmak amacıyla da böyle bir tanıtım yaparak duyuralım istedik. Niğde'de yaşayan Karadenizli 250 aile var onları burada bir araya getirdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.