pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

1071 Malazgirt Bulvarı'nın Bağlantı Yolu Trafiğe Açıldı

03.12.2016 - 10:28, Güncelleme: 03.12.2016 - 10:28
 

1071 Malazgirt Bulvarı'nın Bağlantı Yolu Trafiğe Açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesince, 1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki gecekondunun yıkılmasının ardından yapılan bağlantı yolu tamamlanarak trafiğe açıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, 1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki gecekondunun yıkılması ile boşalan alanda yapılan asfaltlama çalışmaları tamamlanarak yol trafiğe açıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Dikmen'e bağlanmasını engelleyen gecekondunun yıkılmasının ardından yol yapım çalışmaları da tamamlandı. Bulvarı Dikmen'e bağlayan yol, bu sabah saat 06.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.Gecekondunun yıkılmasıyla 1071 Malazgirt Bulvarı ile Dikmen-Çankaya yönüne yapılan bağlantı yolunun trafiğe açılması, uzun yıllardır bölgede yaşanan yoğun trafik sorununun da çözüme kavuşmasını sağladı.Bölge trafiğinin rahatlamasına katkı sağlaması beklenen yeni bağlantı yolu, 590 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğinde, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplam 6 şerit olarak hizmet verecek.Bağlantı yolunda refüje bariyerler yerleştirilirken, aydınlatma çalışmaları da devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesince, 1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki gecekondunun yıkılmasının ardından yapılan bağlantı yolu tamamlanarak trafiğe açıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, 1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki gecekondunun yıkılması ile boşalan alanda yapılan asfaltlama çalışmaları tamamlanarak yol trafiğe açıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Dikmen'e bağlanmasını engelleyen gecekondunun yıkılmasının ardından yol yapım çalışmaları da tamamlandı. Bulvarı Dikmen'e bağlayan yol, bu sabah saat 06.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Gecekondunun yıkılmasıyla 1071 Malazgirt Bulvarı ile Dikmen-Çankaya yönüne yapılan bağlantı yolunun trafiğe açılması, uzun yıllardır bölgede yaşanan yoğun trafik sorununun da çözüme kavuşmasını sağladı.

Bölge trafiğinin rahatlamasına katkı sağlaması beklenen yeni bağlantı yolu, 590 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğinde, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplam 6 şerit olarak hizmet verecek.

Bağlantı yolunda refüje bariyerler yerleştirilirken, aydınlatma çalışmaları da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.