pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

03.12.2016 - 09:48, Güncelleme: 03.12.2016 - 09:48
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay, mesajında, her vatandaşın engelli...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay, mesajında, her vatandaşın engelli konuma düşebileceğinin bilinciyle, AK Parti olarak engelli vatandaşlarla ilgili eksikliklerin giderilmesini bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak gördüklerini belirtti.Herkesin bir gün engelli konuma düşebileceğini anımsatan Akçay, şunları kaydetti:"AK Parti olarak bizler, engelli kardeşlerimizle ilgili eksikliklerin giderilmesini bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, onların toplumla daha da bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarını mümkün kılmak, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesini de beraberinde getirecektir. Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay, mesajında, her vatandaşın engelli...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akçay, mesajında, her vatandaşın engelli konuma düşebileceğinin bilinciyle, AK Parti olarak engelli vatandaşlarla ilgili eksikliklerin giderilmesini bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak gördüklerini belirtti.

Herkesin bir gün engelli konuma düşebileceğini anımsatan Akçay, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak bizler, engelli kardeşlerimizle ilgili eksikliklerin giderilmesini bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, onların toplumla daha da bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarını mümkün kılmak, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesini de beraberinde getirecektir.

Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.