pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de İnşaatta Erkek Cesedi Bulundu

02.12.2016 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2016 - 14:28
 

Niğde'de İnşaatta Erkek Cesedi Bulundu

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir inşaatın giriş katında erkek cesedi bulundu.Eski Fertek yolunda inşaatı devam eden bir sitede görevli bekçi, apartmanın giriş...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir inşaatın giriş katında erkek cesedi bulundu.Eski Fertek yolunda inşaatı devam eden bir sitede görevli bekçi, apartmanın giriş katında hareketsiz bir kişi olduğunu fark etti.İhbar üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin öldüğünü belirledi.Salih Alakuş'a (30) ait olduğu belirlenen ceset, Niğde Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Alakuş'un bir gün önce evinden ayrıldığı ve ailesi tarafından arandığı öğrenildi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de bir inşaatın giriş katında erkek cesedi bulundu.Eski Fertek yolunda inşaatı devam eden bir sitede görevli bekçi, apartmanın giriş...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir inşaatın giriş katında erkek cesedi bulundu.

Eski Fertek yolunda inşaatı devam eden bir sitede görevli bekçi, apartmanın giriş katında hareketsiz bir kişi olduğunu fark etti.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin öldüğünü belirledi.

Salih Alakuş'a (30) ait olduğu belirlenen ceset, Niğde Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Alakuş'un bir gün önce evinden ayrıldığı ve ailesi tarafından arandığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.