pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor İle Mersin İdmanyurdu 38. Randevuda

01.12.2016 - 10:38, Güncelleme: 01.12.2016 - 10:38
 

Eskişehirspor İle Mersin İdmanyurdu 38. Randevuda

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu, yarın TFF 1. Lig'de yapılacak maçla 38. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında geride...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu, yarın TFF 1. Lig'de yapılacak maçla 38. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında geride kalan 37 karşılaşmada Eskişehirspor galibiyet sayısında Mersin İdmanyurdu'na 18-10 üstünlük kurdu. Rakipler arasındaki 9 maç ise berabere sonuçlandı.Eskişehir temsilcisinin 47 golüne, Mersin İdmanyurdu 35 golle karşılık verdi.- Eskişehirspor iç sahada üstün İki takımın Eskişehir'de yaptığı 18 maçın 11'ini ev sahibi takım kazanırken, 2 karşılaşmadan Mersin temsilcisi galip ayrıldı, 5 müsabaka da berabere bitti. Eskişehir'de ev sahibi takım 25, Mersin İdmanyurdu ise 10 gol kaydetti. Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da yapılacak.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu, yarın TFF 1. Lig'de yapılacak maçla 38. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında geride...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu, yarın TFF 1. Lig'de yapılacak maçla 38. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 37 karşılaşmada Eskişehirspor galibiyet sayısında Mersin İdmanyurdu'na 18-10 üstünlük kurdu. Rakipler arasındaki 9 maç ise berabere sonuçlandı.

Eskişehir temsilcisinin 47 golüne, Mersin İdmanyurdu 35 golle karşılık verdi.


- Eskişehirspor iç sahada üstün


İki takımın Eskişehir'de yaptığı 18 maçın 11'ini ev sahibi takım kazanırken, 2 karşılaşmadan Mersin temsilcisi galip ayrıldı, 5 müsabaka da berabere bitti.

Eskişehir'de ev sahibi takım 25, Mersin İdmanyurdu ise 10 gol kaydetti.

Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.