pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kazımkarabekir İlçesindeki Spor Tesislerinde İncelemeler

29.11.2016 - 14:48, Güncelleme: 29.11.2016 - 14:48
 

Kazımkarabekir İlçesindeki Spor Tesislerinde İncelemeler

KARAMAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kazımkarabekir ilçesinde bulunan spor tesislerini gezdi. Bakım onarım çalışmaları...

KARAMAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kazımkarabekir ilçesinde bulunan spor tesislerini gezdi. Bakım onarım çalışmaları tamamlanarak hizmete giren Kazımkarabekir Spor Salonu'nda bir dizi incelemelerde bulunan Kısacık, çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. İnceleme sonrası çalışmaları değerlendiren Kısacık, ilçede uzun yıllardır tadilat görmeyen salonun fiziki yapısını iyileştirmek, gençlerin ve çocukların daha modern koşullarda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan bakım onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlandığını söyledi.Şu anda yine salonun çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Kısacık, " İnşallah yatırımlarımız kapsamında ilçelerimizde devam eden diğer çalışmalarımız da tamamlandığında, ilimiz yetenekli sporcuların yetişmesinde daha kaliteli spor tesislerine kavuşmuş olacak. Amacımız ise buradan çıkacak yetenekli çocuklarımızla ilimizin adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyurmaktır." dedi.
KARAMAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kazımkarabekir ilçesinde bulunan spor tesislerini gezdi. Bakım onarım çalışmaları...

KARAMAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kazımkarabekir ilçesinde bulunan spor tesislerini gezdi.

Bakım onarım çalışmaları tamamlanarak hizmete giren Kazımkarabekir Spor Salonu'nda bir dizi incelemelerde bulunan Kısacık, çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İnceleme sonrası çalışmaları değerlendiren Kısacık, ilçede uzun yıllardır tadilat görmeyen salonun fiziki yapısını iyileştirmek, gençlerin ve çocukların daha modern koşullarda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan bakım onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlandığını söyledi.

Şu anda yine salonun çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Kısacık, " İnşallah yatırımlarımız kapsamında ilçelerimizde devam eden diğer çalışmalarımız da tamamlandığında, ilimiz yetenekli sporcuların yetişmesinde daha kaliteli spor tesislerine kavuşmuş olacak. Amacımız ise buradan çıkacak yetenekli çocuklarımızla ilimizin adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyurmaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.