pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Günün âyet ve hadisi

27.11.2016 - 10:32, Güncelleme: 27.11.2016 - 10:32
 

Günün âyet ve hadisi

Sizler için seçtiğimiz âyet ve hadisi istifadelerinize sunuyoruz...

 Sizler için seçtiğimiz âyet ve hadisi istifadelerinize sunuyoruz...  VAHYİN DİLİNDEN:(Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla)"Onlar Rablerinin yüzünü (hoşnutluğunu) isteyerek sabrederler, namazı dosdoğru kılarlar, kendilerine rızık olarak verdiklerimizden gizli ve açık infak ederler ve kötülüğü iyilikle savarlar. İşte onlar, bu yurdun (dünyanın güzel) sonucu (ahiret mutluluğu) onlar içindir."(Rad Suresi, 22)  ALLAH RASULÜ'NDEN (Sallellahu Aleyhi ve Sellem)  Dua ederken seslerini aşırı şekilde yükseltenleri gören Rasûlullah (asm), şöyle buyurmuştu:"Ey insanlar! Kendinize gelin. Çünkü siz bir sağırı veya uzaktaki birini çağırmıyor, ancak her şeyi işiten ve çok yakın bulunan birine dua ediyorsunuz. Sizin kendisine dua ettiğiniz, size bineğinizin boynundan daha yakındır."(Buhârî, Cihad, 131; Ebû Dâvûd, Vitr, 26)
Sizler için seçtiğimiz âyet ve hadisi istifadelerinize sunuyoruz...

 

Sizler için seçtiğimiz âyet ve hadisi istifadelerinize sunuyoruz...

 

 VAHYİN DİLİNDEN:

(Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla)

"Onlar Rablerinin yüzünü (hoşnutluğunu) isteyerek sabrederler, namazı dosdoğru kılarlar, kendilerine rızık olarak verdiklerimizden gizli ve açık infak ederler ve kötülüğü iyilikle savarlar. İşte onlar, bu yurdun (dünyanın güzel) sonucu (ahiret mutluluğu) onlar içindir."

(Rad Suresi, 22)

 

 ALLAH RASULÜ'NDEN (Sallellahu Aleyhi ve Sellem) 
 

Dua ederken seslerini aşırı şekilde yükseltenleri gören Rasûlullah (asm), şöyle buyurmuştu:

"Ey insanlar! Kendinize gelin. Çünkü siz bir sağırı veya uzaktaki birini çağırmıyor, ancak her şeyi işiten ve çok yakın bulunan birine dua ediyorsunuz. Sizin kendisine dua ettiğiniz, size bineğinizin boynundan daha yakındır."

(Buhârî, Cihad, 131; Ebû Dâvûd, Vitr, 26)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.