pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Hacivat-karagöz Gösterisi Sahnelendi

26.11.2016 - 15:53, Güncelleme: 26.11.2016 - 15:53
 

Beypazarı'nda Hacivat-karagöz Gösterisi Sahnelendi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Hacivat-Karagöz gösterisi sahnelendi. Beypazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğünün girişimleriyle Mustafa Cankara Kongre...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Hacivat-Karagöz gösterisi sahnelendi. Beypazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğünün girişimleriyle Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Hacivat-Karagöz, Meddah, kukla ve balon gösterisi sunuldu. Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, etkinlikte yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı çocuklar için ne yapılsa az olacağını söyledi.Belediyenin, çocukların yanı sıra yetişkinler için de etkinlikler planladığını belirten Kaplan, "Kültür Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla halkımıza yönelik kültür etkinlikleri daha da artarak sürecek." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Hacivat-Karagöz gösterisi sahnelendi. Beypazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğünün girişimleriyle Mustafa Cankara Kongre...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Hacivat-Karagöz gösterisi sahnelendi.

Beypazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğünün girişimleriyle Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Hacivat-Karagöz, Meddah, kukla ve balon gösterisi sunuldu.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, etkinlikte yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı çocuklar için ne yapılsa az olacağını söyledi.

Belediyenin, çocukların yanı sıra yetişkinler için de etkinlikler planladığını belirten Kaplan, "Kültür Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla halkımıza yönelik kültür etkinlikleri daha da artarak sürecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.