pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

26.11.2016 - 10:28, Güncelleme: 26.11.2016 - 10:28
 

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Eskişehir Valisi Çelik, Lice ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Arıyeşil için taziye mesajı yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil için taziye mesajı yayımladı.Vali Çelik, mesajında, Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı 9 köyde terörist gruplara karşı başlatılan askeri operasyon esnasında, Eskişehir'in evladı Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü içerisinde öğrendiğini bildirdi.Şehit Arıyeşil'e Allah'tan rahmet dileyen Vali Çelik, şunları kaydetti:"Atalarımızdan bize emanet kalan bu vatan toprağını ve şanlı Türk bayrağımızı koruma azmi içerisinde olan güvenlik güçlerimiz, kutsal bildiği değerler uğruna canını feda etmekten hiç çekinmemektedir. Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan bu tür terörist eylemler başarıya ulaşamayacaktır. Derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğim bu saldırıyı büyük bir nefret ve kinle kınıyor, Eskişehir’in evladı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'e Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Eskişehir halkına sabırlar temenni ediyorum."
Eskişehir Valisi Çelik, Lice ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Arıyeşil için taziye mesajı yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil için taziye mesajı yayımladı.

Vali Çelik, mesajında, Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı 9 köyde terörist gruplara karşı başlatılan askeri operasyon esnasında, Eskişehir'in evladı Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü içerisinde öğrendiğini bildirdi.

Şehit Arıyeşil'e Allah'tan rahmet dileyen Vali Çelik, şunları kaydetti:

"Atalarımızdan bize emanet kalan bu vatan toprağını ve şanlı Türk bayrağımızı koruma azmi içerisinde olan güvenlik güçlerimiz, kutsal bildiği değerler uğruna canını feda etmekten hiç çekinmemektedir. Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan bu tür terörist eylemler başarıya ulaşamayacaktır. Derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğim bu saldırıyı büyük bir nefret ve kinle kınıyor, Eskişehir’in evladı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'e Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Eskişehir halkına sabırlar temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.