pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akdağmadeni Otobüs Terminali Hizmete Girdi

25.11.2016 - 16:13, Güncelleme: 25.11.2016 - 16:13
 

Akdağmadeni Otobüs Terminali Hizmete Girdi

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Suphi Daştan, gazetecilere...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Suphi Daştan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye öz kaynakları kullanılarak inşa edilen terminalin 5 milyon liraya mal olduğunu belirtti. Terminalde, 8 peron ile yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi ve otoparkın bulunduğunu aktaran Daştan, "14 bin 200 metrekare açık alanı bulunan terminalimiz, 2 bin 500 metrekarelik bölümü kapalı alandan oluşuyor. İçerisinde, alışveriş merkezi ve otomobil galerisi olarak kullanılabilecek iş yerlerini de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." şeklinde konuştu.İlçenin geleceğini planlayarak yatırımlara devam edildiğini kaydeden Daştan, terminalin uzun yıllar boyunca ilçeye hizmet vereceğini söyledi.
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Suphi Daştan, gazetecilere...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Suphi Daştan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye öz kaynakları kullanılarak inşa edilen terminalin 5 milyon liraya mal olduğunu belirtti.

Terminalde, 8 peron ile yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi ve otoparkın bulunduğunu aktaran Daştan, "14 bin 200 metrekare açık alanı bulunan terminalimiz, 2 bin 500 metrekarelik bölümü kapalı alandan oluşuyor. İçerisinde, alışveriş merkezi ve otomobil galerisi olarak kullanılabilecek iş yerlerini de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." şeklinde konuştu.

İlçenin geleceğini planlayarak yatırımlara devam edildiğini kaydeden Daştan, terminalin uzun yıllar boyunca ilçeye hizmet vereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.