pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şereflikoçhisar'da İşaret Dili Kursu Açılacak

25.11.2016 - 15:33, Güncelleme: 25.11.2016 - 15:33
 

Şereflikoçhisar'da İşaret Dili Kursu Açılacak

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Halk Eğitim Merkezi'nde işaret dili kursu açılacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şahin Yiğit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Halk Eğitim Merkezi'nde işaret dili kursu açılacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şahin Yiğit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işaret dili kursunun 26 Kasım 2016 ila 18 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacağını belirterek, hafta sonu gerçekleştirilecek kursların 120 saatlik ders süresi olduğunu aktardı. Kursta başarılı olan kursiyerlerin gelişimlerini tamamlayabilmeleri için çalışma yaptıklarını aktaran Yiğit, isteyen kursiyerlerin 200 saatlik işaret dili öğreticiliği ve tercümanlığı eğitimlerini de daha sonradan alabileceğini söyledi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Halk Eğitim Merkezi'nde işaret dili kursu açılacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şahin Yiğit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Halk Eğitim Merkezi'nde işaret dili kursu açılacak.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şahin Yiğit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işaret dili kursunun 26 Kasım 2016 ila 18 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacağını belirterek, hafta sonu gerçekleştirilecek kursların 120 saatlik ders süresi olduğunu aktardı.

Kursta başarılı olan kursiyerlerin gelişimlerini tamamlayabilmeleri için çalışma yaptıklarını aktaran Yiğit, isteyen kursiyerlerin 200 saatlik işaret dili öğreticiliği ve tercümanlığı eğitimlerini de daha sonradan alabileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.