pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Asayiş Uygulamaları

24.11.2016 - 15:43, Güncelleme: 24.11.2016 - 15:43
 

Eskişehir'de Asayiş Uygulamaları

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, polis ekiplerince...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, polis ekiplerince yollarda oluşturulan kontrol noktaları ile eğlence merkezlerinde, arama ve kimlik sorgulama faaliyeti yapıldı. Yapılan yol kontrollerinde dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi ile yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 kişi yakalandı. Çeşitli eksiklikleri tespit edilen 3 eğlence mekanı hakkında işlem gerçekleştirildi. Araçlara yönelik yapılan denetimlerde de kurallara uymadığı tespit edilen 14 sürücü hakkında işlem yapıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, polis ekiplerince...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekiplerince yollarda oluşturulan kontrol noktaları ile eğlence merkezlerinde, arama ve kimlik sorgulama faaliyeti yapıldı.

Yapılan yol kontrollerinde dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi ile yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 kişi yakalandı. Çeşitli eksiklikleri tespit edilen 3 eğlence mekanı hakkında işlem gerçekleştirildi.

Araçlara yönelik yapılan denetimlerde de kurallara uymadığı tespit edilen 14 sürücü hakkında işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.