pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anaokulu Öğrencilerine Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi

24.11.2016 - 14:08, Güncelleme: 24.11.2016 - 14:08
 

Anaokulu Öğrencilerine Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından organize edilen program, Emine Birler Anaokulu'nda gerçekleştirildi.Uzman hekimlerinden Coşkun Gülyaşar, ağız ve diş sağlığı konularında ana okulu öğrencilerine bilgi verdi.Diş sağlığının korunması ve kalıcı dişlerin yapısının kuvvetli olabilmesi için flor uygulaması konusunda önerilerde bulunan Gülyaşar, diş macunlarının içinde flor bulunduğundan, düzenli temizlikle diş yapısının kuvvetlendirilebileceğini ve çürüklerden korunulabileceğini vurguladı. Daha sonra, Gülyaşar ve sağlık çalışanları, öğrencileri ağız ve diş taramasından geçirdi.Program sonunda öğrencilere, diş fırçalama seti ve boyama kitapları hediye edildi.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından organize edilen program, Emine Birler Anaokulu'nda gerçekleştirildi.

Uzman hekimlerinden Coşkun Gülyaşar, ağız ve diş sağlığı konularında ana okulu öğrencilerine bilgi verdi.

Diş sağlığının korunması ve kalıcı dişlerin yapısının kuvvetli olabilmesi için flor uygulaması konusunda önerilerde bulunan Gülyaşar, diş macunlarının içinde flor bulunduğundan, düzenli temizlikle diş yapısının kuvvetlendirilebileceğini ve çürüklerden korunulabileceğini vurguladı.

Daha sonra, Gülyaşar ve sağlık çalışanları, öğrencileri ağız ve diş taramasından geçirdi.

Program sonunda öğrencilere, diş fırçalama seti ve boyama kitapları hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.