pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Carrefoursa Hipermarketlerde İndirim Kampanyası

24.11.2016 - 09:28, Güncelleme: 24.11.2016 - 09:28
 

Carrefoursa Hipermarketlerde İndirim Kampanyası

17 ildeki CarrefourSA hipermarketlerinde yarın 18.00-23.00 saatleri arasında yüzlerce üründe yüzde 65'e varan indirimler sunulacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de 23'üncü yılını kutlayan CarrefourSA hipermarketlerinde yarın 18.00-23.00 saatleri arasında gıdadan tekstile, elektronikten kişisel bakıma yüzlerce üründe "Fırsat Gecesi" kampanyasıyla yüzde 65'e varan indirimler sunulacak.CarrefourSA'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yarın 18.00-23.00 saatleri arasında hipermarketlerinde geçerli olacak bir kampanya düzenliyor. "Fırsat Gecesi" kampanyası ile tüketiciler, CarrefourSA hipermarketlerinde gıdadan tekstile, elektronikten zücaciyeye, kişisel bakımdan ev-bahçe gereçlerine kadar yüzlerce ürünü indirim fırsatlarıyla satın alabilecek.CarrefourSA CRM ve Pazarlama Direktörü Necati Özdeniz, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, CarrefourSA olarak bu yıl Türkiye'deki 23'üncü yaşlarını kutladıklarını, bu vesileyle müşterilerini "Fırsat Gecesi"nde indirimlerle karşıladıklarını ifade etti.Daha önce 28 Ekim'de düzenledikleri kampanya büyük ilgi görmesi üzerine yeniden düzenleme kararı aldıklarını belirten Özdeniz, "Müşterilerimizin merakla beklediği, alışverişin eğlenceye dönüştüğü bir kampanya daha düzenliyoruz. 17 ilde 33 hipermarketimizde uygulayacağımız indirimlerle market alışverişine yeni bir soluk getireceğiz. Misafirlerin keyif aldığı alışverişin çalışanlarımız tarafından da heyecanla beklenmesi bizi ayrıca mutlu ediyor." ifadelerini kullandı. Özdeniz, bundan sonra yılın belirli dönemlerinde bu şekilde "Fırsat Gece"lerine imza atacaklarını, bu hamle ile sektörde yine bir ilke imza atmanın ve tüketicilere fayda sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
17 ildeki CarrefourSA hipermarketlerinde yarın 18.00-23.00 saatleri arasında yüzlerce üründe yüzde 65'e varan indirimler sunulacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de 23'üncü yılını kutlayan CarrefourSA hipermarketlerinde yarın 18.00-23.00 saatleri arasında gıdadan tekstile, elektronikten kişisel bakıma yüzlerce üründe "Fırsat Gecesi" kampanyasıyla yüzde 65'e varan indirimler sunulacak.

CarrefourSA'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yarın 18.00-23.00 saatleri arasında hipermarketlerinde geçerli olacak bir kampanya düzenliyor. "Fırsat Gecesi" kampanyası ile tüketiciler, CarrefourSA hipermarketlerinde gıdadan tekstile, elektronikten zücaciyeye, kişisel bakımdan ev-bahçe gereçlerine kadar yüzlerce ürünü indirim fırsatlarıyla satın alabilecek.

CarrefourSA CRM ve Pazarlama Direktörü Necati Özdeniz, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, CarrefourSA olarak bu yıl Türkiye'deki 23'üncü yaşlarını kutladıklarını, bu vesileyle müşterilerini "Fırsat Gecesi"nde indirimlerle karşıladıklarını ifade etti.

Daha önce 28 Ekim'de düzenledikleri kampanya büyük ilgi görmesi üzerine yeniden düzenleme kararı aldıklarını belirten Özdeniz, "Müşterilerimizin merakla beklediği, alışverişin eğlenceye dönüştüğü bir kampanya daha düzenliyoruz. 17 ilde 33 hipermarketimizde uygulayacağımız indirimlerle market alışverişine yeni bir soluk getireceğiz. Misafirlerin keyif aldığı alışverişin çalışanlarımız tarafından da heyecanla beklenmesi bizi ayrıca mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Özdeniz, bundan sonra yılın belirli dönemlerinde bu şekilde "Fırsat Gece"lerine imza atacaklarını, bu hamle ile sektörde yine bir ilke imza atmanın ve tüketicilere fayda sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.