pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2016 - 17:13, Güncelleme: 23.11.2016 - 17:13
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Oda Başkanı Çetindağ, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Oda Başkanı Çetindağ, mesajında, emektar cefakar öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladığını belirterek şunları kaydetti:"Yeni nesillerin mimarı olan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı çağın ihtiyaçlarına, gereksinimlerine göre milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek eğitim veriyor. Eğitimin temel taşı olan ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için öğretmenlerimize hak ettikleri değeri vermeliyiz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Öğretmenler Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözünden de anlaşılacağı üzere öğretmenlerimiz geleceğimizin en önemli mimarlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin de bu anlamlı günlerini kutluyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Oda Başkanı Çetindağ, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Oda Başkanı Çetindağ, mesajında, emektar cefakar öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladığını belirterek şunları kaydetti:

"Yeni nesillerin mimarı olan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı çağın ihtiyaçlarına, gereksinimlerine göre milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek eğitim veriyor. Eğitimin temel taşı olan ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için öğretmenlerimize hak ettikleri değeri vermeliyiz.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Öğretmenler Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözünden de anlaşılacağı üzere öğretmenlerimiz geleceğimizin en önemli mimarlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin de bu anlamlı günlerini kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.