pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor-eskişehirspor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

23.11.2016 - 11:58, Güncelleme: 23.11.2016 - 11:58
 

Sivasspor-eskişehirspor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 12. haftasında oynanacak Sivasspor-Eskişehirspor maçının biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinden...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 12. haftasında oynanacak Sivasspor-Eskişehirspor maçının biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni 4 Eylül Stadı'nda 26 Kasım saat 13.00'te başlayacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr'den ve stadyum önündeki gişelerden satışa sunulduğu ifade edildi. Açıklamada, bilet fiyatlarının VIP tribün için 20, maraton alt tribün için 15, Osman Seçilmiş kale arkası için 5 ve misafir takım tribünü için 5 lira olarak belirlendiği kaydedildi.
SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 12. haftasında oynanacak Sivasspor-Eskişehirspor maçının biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinden...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'in 12. haftasında oynanacak Sivasspor-Eskişehirspor maçının biletleri satışa sunuldu.

Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni 4 Eylül Stadı'nda 26 Kasım saat 13.00'te başlayacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr'den ve stadyum önündeki gişelerden satışa sunulduğu ifade edildi.

Açıklamada, bilet fiyatlarının VIP tribün için 20, maraton alt tribün için 15, Osman Seçilmiş kale arkası için 5 ve misafir takım tribünü için 5 lira olarak belirlendiği kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.