pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Müsiad Expo 2016'nın Ardından

22.11.2016 - 10:23, Güncelleme: 22.11.2016 - 10:23
 

Müsiad Expo 2016'nın Ardından

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Olgunharputlu:- "Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu bu etkinliklerle tüm çevrelere gösterdik"

KAYSERİ (AA) - MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, 16. MÜSİAD EXPO'ya ilişkin, "Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu bu etkinliklerle tüm çevrelere gösterdik." dedi.Olgunharputlu, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Anadolu Ajansının "Global İletişim Ortağı" olduğu ve "İş Burada" sloganıyla 9-12 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilen 16. MÜSİAD EXPO'ya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 700 firma, 7 binden fazla yabancı iş adamı, 800'ü yabancı bin satın almacı, 52 ükeden alım heyetleri ve 100'ü aşkın ülkeden ziyaretçinin katıldığı 16. MÜSİAD EXPO'nun, Türkiye ekonomisinin dimdik ayakta olduğunu ispatladığını belirten Olgunharputlu, fuarın ekonomiye canlılık getirdiğini söyledi.Olgunharputlu, fuarın Kayseri ayağında da girişimciler ile yatırımcıların bir araya geldiğini ifade ederek, kente davet edilen Afrika ve Ortadoğu'dan 40 iş adamı ile ikili iş görüşmeleri yapıldığını anlattı. İhracatın canlanması için yapılan etkinliklerle Türkiye ve Kayseri'ye önemli katkılar sunduklarını dile getiren Olgunharputlu, "Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu bu etkinliklerle tüm çevrelere gösterdik. Bizim ülkemize olan inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.
MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Olgunharputlu:- "Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu bu etkinliklerle tüm çevrelere gösterdik"

KAYSERİ (AA) - MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, 16. MÜSİAD EXPO'ya ilişkin, "Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu bu etkinliklerle tüm çevrelere gösterdik." dedi.

Olgunharputlu, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Anadolu Ajansının "Global İletişim Ortağı" olduğu ve "İş Burada" sloganıyla 9-12 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilen 16. MÜSİAD EXPO'ya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

700 firma, 7 binden fazla yabancı iş adamı, 800'ü yabancı bin satın almacı, 52 ükeden alım heyetleri ve 100'ü aşkın ülkeden ziyaretçinin katıldığı 16. MÜSİAD EXPO'nun, Türkiye ekonomisinin dimdik ayakta olduğunu ispatladığını belirten Olgunharputlu, fuarın ekonomiye canlılık getirdiğini söyledi.

Olgunharputlu, fuarın Kayseri ayağında da girişimciler ile yatırımcıların bir araya geldiğini ifade ederek, kente davet edilen Afrika ve Ortadoğu'dan 40 iş adamı ile ikili iş görüşmeleri yapıldığını anlattı.

İhracatın canlanması için yapılan etkinliklerle Türkiye ve Kayseri'ye önemli katkılar sunduklarını dile getiren Olgunharputlu, "Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu bu etkinliklerle tüm çevrelere gösterdik. Bizim ülkemize olan inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.