pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman Valisi Tapsız, Rehber Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

21.11.2016 - 14:43, Güncelleme: 21.11.2016 - 14:43
 

Karaman Valisi Tapsız, Rehber Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, ilde görev yapan rehber öğretmenlerle bir araya geldi. Tapsız, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, ilde görev yapan rehber öğretmenlerle bir araya geldi. Tapsız, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nde düzenlenen toplantıda, Karaman'ın eğitim alanında çok önemli bir noktada olduğunu söyledi. Bir toplumun her yönden gelişebilmesinin, verilen eğitimin kalitesine bağlı olduğunu ifade eden Tapsız, şunları kaydetti: "Amacımız topluma, ülkesine ve milletine faydalı insanlar yetişmesine vesile olabilmektir. Eğitimcilerimizin bu alanda kendilerini öğrencilerine adamaları, onları her yönden hayata hazır bir şekilde yetiştirmeleri gerekir. Eğitim camiasına bu konuda önemli görevler düşmektedir. Öğrencilerimizin başarılarının arttırılmasına ve gelecek adına iyi birer insan olarak yetişmelerine katkıyı, şüphesiz eğitimcilerimiz vereceklerdir." Toplantıda, Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğretmenlerinin 2016 yılında yaptığı çalışmalara ilişkin sunum yapıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, ilde görev yapan rehber öğretmenlerle bir araya geldi. Tapsız, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, ilde görev yapan rehber öğretmenlerle bir araya geldi.

Tapsız, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nde düzenlenen toplantıda, Karaman'ın eğitim alanında çok önemli bir noktada olduğunu söyledi.

Bir toplumun her yönden gelişebilmesinin, verilen eğitimin kalitesine bağlı olduğunu ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

"Amacımız topluma, ülkesine ve milletine faydalı insanlar yetişmesine vesile olabilmektir. Eğitimcilerimizin bu alanda kendilerini öğrencilerine adamaları, onları her yönden hayata hazır bir şekilde yetiştirmeleri gerekir. Eğitim camiasına bu konuda önemli görevler düşmektedir. Öğrencilerimizin başarılarının arttırılmasına ve gelecek adına iyi birer insan olarak yetişmelerine katkıyı, şüphesiz eğitimcilerimiz vereceklerdir."

Toplantıda, Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğretmenlerinin 2016 yılında yaptığı çalışmalara ilişkin sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.